Een combinatie van vaardigheden

In mijn werk combineer ik mijn ervaring als hogeschooldocent, ICT consultant en bergsportinstructeur. Deze ervaring versterkt elkaar en zorgt dat ik innovatief, praktijkgericht en didactisch sterke opleiding kan ontwikkelen, verzorgen en overdragen.

De eerste AI HBO-Bachelor van Nederland

Met ons team van de Hogeschool Utrecht hebben we als eerste in Nederland een volledige HBO Bacheloropleiding Artificial Intelligence neergezet. Volledig praktijkgericht - maar met de stevige wiskundige en technische basis die noodzakelijk is om echt met AI techniek aan de slag te gaan. Onze studenten kunnen praktische oplossingen leveren aan het Nederlandse bedrijfsleven, passen daarbij state-of-the-art AI oplossingen toe en doen dit al vanaf jaar 1 van hun opleiding in realistische projecten.

Oracle maatwerk training

Het opleidingsinstituut MARC is een kleine consultancyclub die grote Oracle migratietrajecten doet voor organisaties als het VU medisch centrum. Elk groot project heeft een opleidingscomponent. Binnen uit buiten deze trajecten leveren we maatwerk Oracle trainingen - geen standaard programma van de leverancier maar toegespitste training waar de ontwikkelaars, applicatiebeheerders en key-users uit halen wat ze echt nodig hebben.

Leercoach kaderopleiding bergsport

In de bergsport is opleiding letterlijk van levensbelang. Instructeursopleidingen zijn intensief, duren vaak jaren en houden eigenlijk nooit helemaal op. Leercoaches vormen het hart van een opleidingsinstituut. Ze begeleiden de leertrajecten van nieuwe instructeurs, verzorgen intervisie in het instituut, borgen de kwaliteit van opleidingen en sturen vernieuwing en bijscholing aan.

Autonomous Systems & Advanced Software Engineering

De opleidingen van HBO-ICT aan de Hogeschool Utrecht eindigen met een specialisatie. In Autonomous Systems leren studenten Agent-Based systemen te ontwikkelen - zowel met meer klassieke AI technieken als rule-based systems als met moderne cloud-based deep-learning oplossingen. Advanced Software Engineering richt zich op het van software developers goede full-stack developers te maken. Er is volop aandacht voor architectuur, codekwaliteit en de inrichting van test & deploy automatisering.

Aanvullingen of even sparren?

Heb je aanvullingen of wil met me sparren over toegepaste AI opleiding?